BOKEN  

BUDBRINGEREN TONE MARIE

 Det er den første boken i Norge om et norsk medium.

Boken er ført i pennen av forfatter Harald Garmannslund som har fulgt Tone Marie på flere av hennes “demoer” og har hatt utallige intervjuer med henne – som resulterte i boken om hennes liv og vei frem til der hun er i dag.

Pris inklusive porto og sending
199,00 NOK

Budbringeren Tone Marie

- innbundet bok om Mediumet Tone Marie

En utrolig fascinerende bok om en kvinne med helt spesielle evner: det klarsynte mediumet Tone Marie Berge. Helt siden hun var en liten jente har hun vært klarsynt. Men først i voksen alder lærte hun å ta evnene sine i bruk.

I dag er hovedoppgaven hennes å være en budbringer mellom oss her på jorden og våre «avdøde» slektninger, venner og bekjente på «den andre siden». Hun har arrangert en rekke demoer og sittinger der folk fra åndeverdenen har kommet igjennom med budskap og hilsener til de fremmøtte – fylt av den uendelige kjærlighetskraften som finnes på «den andre siden», der få – om noen – av de tilstedeværende har vært i tvil om evnene hennes.

Tone Marie har også, ved hjelp av sine guider, fått lov til å komme over til “den andre siden” for å se og lære hvordan de har det der.

Boken er ikke laget som en biografi om personen Tone Marie Berge. Hensikten er å dokumentere evnene hennes som medium, og gi en beretning om hennes lange og til tider strevsomme vei frem til der hun er i dag.

Boken gir også en dypere forståelse av hvordan det er mulig å kommunisere med åndeverdenen for de som har fått denne gaven og evnen.

I boken kan du bl.a. lese om:
 • Mediale seanser hun har holdt – der det bl.a. kom igjennom en forulykket fra Alexander Kielland – og hvordan det er mulig for henne å kommunisere med åndeverdenen.
 • Hvordan hun, gjennom et til tider strevsomt liv, tilegnet seg kunnskapene.
 • Hvordan rommet på fødestuen ble lyst opp da hun fødte sin sønn.
 • Hvordan guiden hennes, Maria, kom svevende mot henne på en slette i Østmarka og fortalte at hun var et sendebud for det gode til menneskene.
 • Hvordan hun i en meditasjon, ledet av danske Marina Munk, skrev en kontrakt med åndeverdenen.
 • Hvordan mentoren henne, Marion Dampier- Jeans, var «til stede» på hennes første mediale seanse i Oslo – selv om hun fysisk satt i London.
 • Hvordan hun ble instruert av guiden sin Maria til å redde en 16 år gammel pike fra å fryse i hjel.
 • Hvordan hun kan se guidene og hjelperne til alle som deltar i en sirkel hun er leder for.
 • med mye mer ...

  Hun legger stor vekt på de etiske sidene og
  advarer mot de mange som tar evnene sine for tidlig i bruk.
  Formålet med boken er (etter intensjonene til Tone Marie) å avmystifisere vårt forhold til åndeverdenen og å vise hvordan det er mulig for et medium å få kontakt, og bringe hilsener, til de fremmøtte.

LESERE OM BOKEN:

Bokklubben Energica beskriver boken på denne måten:


Bokklubben Energica

Klarsynte Tone Marie Berge er i klasse med Marcello Haugen, Anna Elisabeth Westerlund og Joralf Gjerstad.

Tone Marie har vært klarsynt fra hun var småjente, men lærte – som så ofte er tilfellet – å ta sine evner i bruk først som voksen. I dag ser hun det som sin oppgave å være en budbringer mellom oss her på jorden og våre ”avdøde” slektninger, venner og bekjente på den andre siden.

I likhet med et annet medium vi tidligere har presentert i Energica, norsk-danske Marion Dampier-Jeans, forklarer Tone Marie at medium betyr midten, og at mange tror at åndene befinner seg over oss – i himmelen. ”Tvert imot er de rundt oss, men vibrasjonene deres er så høye at vi sanser dem ikke til enhver tid,” sier hun.

Ikke bare fornemmer hun åndeverdenen, hun ser den – ofte like godt som hun ser ”virkelige” personer – og hun hører, lukter og smaker den også, dvs. hun opplever med sine egne sanser det åndene opplevde da de levde på jorden. Tone Maries åndelige guide har også tatt henne med over til den andre siden for å se å lære hvordan man har det der …

Journalist Harald Garmannslund skriver levende og medrivende om Tone Marie Berges evner som medium og om hennes til tider strevsomme vei frem til der hun er i dag. Vi får en dyp forståelse av hvordan det er mulig å kommunisere med åndeverdenen for dem som har fått denne gaven og evnen, og det levnes ingen tvil om at Tone Marie lever og virker i tråd med det hennes åndelige veileder betegnet henne som da de møttes første gang: ”Du er et sendebud for det gode til menneskene.”

Anbefaler boken på det varmeste


Britt Michelsen, Rogaland

Jeg fikk boken “Budbringeren” av min kusine Eva, og jeg hadde ikke lest mange sidene før jeg følte at jeg måtte få treffe Tone Marie, noe jeg også klarte å få til. Boken var meget godt skrevet. Den er lettlest og har gitt meg mye glede. Det dukket opp mange spørsmål angående de av mine som er gått bort. Etter hvert følte jeg at jeg klarte å få kontakt med mine hjelpere. Det har jeg også fått bekreftelse på i den senere tiden. Har du ikke lest “Budbringeren”, og er nysgjerrig på hva mer det er enn livet her på jorden, så anbefales boken på det varmeste.

Veldig bra skrevet og forklart


Linda Zangana, Fredrikstad

Jeg synes boken var lærerik og spennende å lese. Veldig bra skrevet og forklart. Boken hjalp meg til å forstå mer av den “andre siden”. Jeg var veldig redd for å se eller føle nærhet til den andre siden. Nå er jeg mye tryggere til dette, etter at jeg har lest boken og snakket med Tone Marie. Håper Tone Marie kommer med flere slike bøker.

En nøktern og jordnær historie


Kirsti Johnsen, Alta

Jeg har lest “Budbringeren” og er veldig fornøyd med boken. Den forteller en nøktern og jordnær historie om en tilsvarende (nøktern og jordnær) dame, som har fått unike evner. Boken fungerer ikke bare som en biografi om et medium som virker i dag, men og som en bok som er veiledende og full av tips for andre medier. For meg har dette vært en viktig bok med hensyn på å forstå det å være medium og å få bekreftelse på at man ikke er “gal”.

Gleder meg til neste bok


Eli

Jeg fikk boken din Budbringeren i gave på min 47 års dag. Har aldri lest en bok så fort noen gang. Den har satt ord på hva jeg jeg har følt at slik må det være. At vi er her nå for å lære, slik at sjelen kan gå videre til neste nivå i neste liv. Jeg føler at jeg står mer i meg selv, og det er en god følelse. Så får jeg boken din, som er prikken over ien for meg. Takk for at du har delt dine erfaringer og opplevelser. Gleder meg til neste bok.
Ønsker deg alt godt i din videre reise i det åndelige.
mvh. Eli

Den mest fengende boka...


Sissel

Har lest boka om dine evner som medium. Med hånda på hjertet må jeg si at det er den mest fengende boka jeg har lest i denne kategorien. Skjønner godt at Harald Garmannslund avslutter boka med at han har hatt en fantastisk reise med deg inn i din spirituelle verden ?
Jeg bøyer meg i respekt for de egenskapene du besitter, er ikke i tvil i min sjel om at dette er oppriktig og ekte.
Det er alt for mange useriøse på dette feltet, og det gjør vondt å vite at disse kanskje skader/sårer en sart sjel, istedenfor å hjelpe.
Naturen, kjærligheten, medmenneskeligheten, nestekjærligheten og varmen fra menneskene er kraften til alt godt her på denne jord.
Ønsker deg masse lykke til i ditt videre arbeide med medmennesker og ånder Tone Marie!!!
Mvh Sissel

Varme hilsener fra Danmark


Edith S., Herning

Jeg har lige læst bogen “Budbringeren” (oversat til dansk) – og har lyst til at takke dig for en stor åbenhed og varme, der ligger til grund for, at Harald Garmannslund kunne skrive denne bog om dig og dit arbejde.
Det er spændende læsning for mig, der ikke selv er medium – men beskæftiger mig meget med åndelig udvikling.
Tak for din dejlige bog – Varme hilsener her fra Danmark:

Jeg har lige læst bogen “Budbringeren” (oversat til dansk) – og har lyst til at takke dig for en stor åbenhed og varme, der ligger til grund for, at Harald Garmannslund kunne skrive denne bog om dig og dit arbejde.
Det er spændende læsning for mig, der ikke selv er medium – men beskæftiger mig meget med åndelig udvikling.
Tak for din dejlige bog – Varme hilsener her fra Danmark:
Edith S. , Herning