Boken

BudbringerenBOKEN – BUDBRINGEREN TONE MARIE

“Budbringeren Tone Marie” kom ut høsten 2009. Det er den første boken i Norge om et norsk medium. Forfatter Harald Garmannslund har fulgt Tone Marie på flere av hennes “demoer” og har hatt utallige intervjuer med henne – som resulterte i boken om hennes liv og vei frem til der hun er i dag. Boken kan kjøpes i bokhandlere over hele Norge eller den kan kjøpes direkte, ring +47 41 22 70 10 eller +45 52 39 81 87 og via E-mail

Kjøp boken her

 

 

En utrolig historie om en kvinne med helt spesielle evner:
BUDBRINGEREN  Tone Marie Berge har vært klarsynt siden hun var liten. Men først i voksen alder lærte hun å ta evnene sine i bruk.   I dag er hovedoppgaven hennes å være en budbringer mellom oss her på jorden og våre “avdøde” slektninger, venner og bekjente på “den andre siden”. Hun har arrangert en rekke demoer og sittinger der folk fra åndeverdenen har kommet igjennom med budskap og hilsener til de fremmøtte, fylt av den uendelige kjærlighetskraften som finnes på “den andre siden”.  Tone Marie har også, ved hjelp av sine guider, fått lov til å komme over til “den andre siden” for å se og lære hvordan de har det der.  Boken er ikke laget som en biografi om personen Tone Marie Berge. Hensikten er å dokumentere evnene hennes som medium, og gi en beretning om hennes lange og til tider strevsomme vei frem til der hun er i dag. Boken gir også en dypere forståelse av hvordan det er mulig å kommunisere med åndeverdenen for de som har fått denne gaven og evnen.

LESERE OM BOKEN:

Bokklubben Energica beskriver boken på denne måten.

Budbringeren Tone Marie –  Sendebud for det gode

Klarsynte Tone Marie Berge er i klasse med Marcello Haugen, Anna Elisabeth Westerlund og Joralf Gjerstad.

Tone Marie har vært klarsynt fra hun var småjente, men lærte – som så ofte er tilfellet – å ta sine evner i bruk først som voksen. I dag ser hun det som sin oppgave å være en budbringer mellom oss her på jorden og våre ”avdøde” slektninger, venner og bekjente på den andre siden.

I likhet med et annet medium vi tidligere har presentert i Energica, norsk-danske Marion Dampier-Jeans, forklarer Tone Marie at medium betyr midten, og at mange tror at åndene befinner seg over oss – i himmelen. ”Tvert imot er de rundt oss, men vibrasjonene deres er så høye at vi sanser dem ikke til enhver tid,” sier hun.

Ikke bare fornemmer hun åndeverdenen, hun ser den – ofte like godt som hun ser ”virkelige” personer – og hun hører, lukter og smaker den også, dvs. hun opplever med sine egne sanser det åndene opplevde da de levde på jorden. Tone Maries åndelige guide har også tatt henne med over til den andre siden for å se å lære hvordan man har det der …

Journalist Harald Garmannslund skriver levende og medrivende om Tone Marie Berges evner som medium og om hennes til tider strevsomme vei frem til der hun er i dag. Vi får en dyp forståelse av hvordan det er mulig å kommunisere med åndeverdenen for dem som har fått denne gaven og evnen, og det levnes ingen tvil om at Tone Marie lever og virker i tråd med det hennes åndelige veileder betegnet henne som da de møttes første gang: ”Du er et sendebud for det gode til menneskene.”

 

Jeg har lige læst bogen “Budbringeren” (oversat til dansk) – og har lyst til at takke dig for
en stor åbenhed og varme, der ligger til grund for, at Harald Garmannslund kunne skrive
denne bog om dig og dit arbejde.
Det er spændende læsning for mig, der ikke selv er medium – men beskæftiger mig meget
med åndelig udvikling.
Tak for din dejlige bog – Varme hilsener her fra Danmark:
Edith S. , Herning

 

Har lest boka om dine evner som medium. Med hånda på hjertet må jeg si at det er den mest fengende boka jeg har lest i denne kategorien.

Skjønner godt at Harald Garmannslund avslutter boka med at han har hatt en fantastisk reise med deg inn i din spirituelle verden 🙂

Jeg bøyer meg i respekt for de egenskapene du besitter, er ikke i tvil i min sjel om at dette er oppriktig og ekte.

Det er alt for mange useriøse på dette feltet, og det gjør vondt å vite at disse kanskje skader/sårer en sart sjel, i steden for å hjelpe.

Naturen, kjærligheten, medmenneskeligheten, nestekjærligheten og varmen fra menneskene er kraften til alt godt her på denne jord.

Ønsker deg masse lykke til i ditt videre arbeide med medmennesker og ånder Tone Marie!!!

Mvh Sissel

 

Jeg fikk boken din Budbringeren i gave på min 47 års dag. Har aldri lest en bok så fort noen gang :O)    Den har satt ord på hva jeg jeg har følt at slik må det være. At vi er her nå for å lære, slik at sjelen kan gå videre til neste nivå i neste liv.

Jeg føler at jeg står mer i meg selv, og det er en god følelse. Så får jeg boken din, som er prikken over ien for meg. Takk for at du har delt dine erfaringer og opplevelser. Gleder meg til neste bok. Håper du kan ta turen til Fredrikstad en gang..

Ønsker deg alt godt i din videre reise i det åndelige.

 mvh. Eli
Jeg har lest “Budbringeren” og er veldig fornøyd med boken. Den forteller en nøktern og jordnær historie om en tilsvarende (nøktern og jordnær) dame, som har fått unike evner. Boken fungerer ikke bare som en biografi om et medium som virker i dag, men óg som en bok som er veiledende og full av tips for andre medier. For meg har dette vært en viktig bok med hensyn på å forstå det å være medium og å få bekreftelse på at man ikke er “gal”.
Kirsti Johnsen, Alta

Jeg synes boken var lærerik og spennende å lese. Veldig bra skrevet og forklart. Boken hjalp meg til å forstå mer av den “andre siden”. Jeg var veldig redd for å se eller føle nærhet til den andre siden. Nå er jeg mye tryggere til dette, etter at jeg har lest boken og snakket med Tone Marie. Håper Tone Marie kommer med flere slike bøker.
Linda Zangana, Fredrikstad

Jeg fikk boken “Budbringeren” av min kusine Eva, og jeg hadde ikke lest mange sidene før jeg følte at jeg måtte få treffe Tone Marie, noe jeg også klarte å få til.  Boken var meget godt skrevet. Den er lettlest og har gitt meg mye glede. Det dukket opp mange spørsmål angående de av mine som er gått bort. Etter hvert følte jeg at jeg klarte å få kontakt med mine hjelpere. Det har jeg også fått bekreftelse på i den senere tiden.  Har du ikke lest “Budbringeren”, og er nysgjerrig på hva mer det er enn livet her på jorden, så anbefales boken på det varmeste.
Britt Michelsen, Rogaland …