Tilbakemeldinger

Hei Tone Marie.

Først av alt vil jeg si TUSEN TAKK. Takk for at du kommer inn i mitt liv og lære meg de ting jeg trenger for å få livet til mitt til og falle på plass. Takk for du og andre rundt oss fikk meg til og se hvem jeg er.Siden  jeg kom hjem  fra kurset  har jeg vært i en prosess.

Endelig  etter så lenge fant jeg ut hvem jeg egentlig er. Jeg er i livets lære prosess og dette kan ta en stund og få alt på plass. Endelig har jeg funnet ut at det jeg selv mener og sier er rett. Magen vrenger seg ikke lenger. Intuisjonen  min våknet og la meg finne min vei her i dette liv.

Jeg vet ikke fremtiden men nå vil jeg ikke styre lenger. Ting og mennesker kommer når jeg trenger det. Når jeg er klar. Takk Tone vi ses på et kurs hvis og når jeg er klar.

Kjærlighet sendes herfra
Hilsen Trine

 


 

Hej Tone Marie 

Tusind tak for en lærerig weekend

Kan allerede nu mærke at det arbejder i mig

Mit højere formål med livet er udbrede viden indenfor det spirituelle, og jeg er godt  i gang.

Har lige brug for at sige at jeg synes du er en god underviser og jeg kan godt lide at du et almindeligt menneske som ikke er for højtidelig men som selvfølgelig har respekt for åndeverdenen.

Kh Hanne

 


Hej Tone Marie

Tusind tak for et rigtig godt kursus i weekenden.  Jeg er stadig helt høj oven på alt det vi lavede i weekenden.

Kærlig hilsen Ingeborg
Hei Tone
Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å være deltager på ditt kurs forrige helg i Oslo.
Er så takknemlig for at jeg fikk lov til å lære av deg, samt å bli kjent med nydelige flotte jenter og gutter. Så tusen takk<3
Har aldri hatt en større ro enn når jeg gikk av toget hjemme og kunne lande i min egen bolig…..den følelsen har bare fortsatt….og jeg føler meg klokere, sterkere, opplyst og i mer balanse i meg selv enn jeg noen gang har følt:) Nå forstår jeg……..
Takk for reisen……den fortsetter jeg på!
Ekstremt ydmyk for den jobben du gjør, hva du har sagt ja til, og uendelig takknemlig for det. Jeg selv ble litt redd, og kjente tvert at jeg ikke ønsket å være et medium….derimot skal jeg utvikle min intuisjon og være en styrke og hjelp for meg selv og andre, det er min oppgave, noe jeg tar veldig seriøst:)
Fikk nye venner på kurset, venner som skal bety noe for min utvikling fremover….
Så takk for at du forente oss alle sammen:)
Alt godt til deg Tone Marie Berge
Mvh Sissel


Hei.

Føler sterkt for å sende deg takk for kurset jeg var med på i helgen. En helt spesiell og fantastisk opplevelse som jeg aldri vil glemme, så takk <3 Føler jeg har forandret meg som menneske, blitt en bedre utgave av meg selv, så takk <3

Møtt mange herlige mennesker som jeg håper å holde litt kontakt med, så takk! <3

Følte jeg blomstret og ble tryggere på meg selv i helgen. Det har jeg ikke vært på årevis, så takk <3

Så og følte ekte kjærlighet mellom mennesker, søster til søster og mor til datter. Har ikke hatt følelser på årevis, så takk <3

Jeg føler jeg lever og livet vil vise meg vei, så takk <3

Tone Marie, du er fantastisk, tusen millioner takk for at jeg fikk denne helgen med deg og de andre deltagerne, samt alle de som kom innom fra åndeverden <3

Mvh Anki


Hei,

Tusen takk for at jeg fikk delta på kurset ditt i helgen. Det har gitt meg veldig mye, og jeg prøver etter beste evne å fordøye alt du sa og det jeg og også andre opplevde. Jeg vil gjerne lære og forstå mer.
Personlig har du hjulpet meg og pappa til en god forsoning, og jeg har tilgitt. Det føles godt. De negative følelsene har jeg strevd med siden jeg var tenåring, og jeg måtte bli godt voksen og treffe deg før jeg fikk satt det på plass. Nå gleder jeg meg til å ta imot den kjærligheten han har til meg og min familie. Tusen takk!!!!!

Jeg ønsker deg lykke til i Danmark. De er heldige som får deg.
Christina

 


Hei Igjen.

MÅ berre få med enda en gang til, av dine fantastiske kurs.

Men MÅ berre fortelle deg, at du gir så masse av deg sjøl og har en utrolig fin ro og utstråling rundt deg og får meg til å føle meg vell, og den gode følelsen i det å få bekreftelse på at våre kjære er med oss, og også det å få følelsen av å mestre noe.

Så Tone Marie:   Du er årsaken til at eg føler ro i sjelen, og tror på at livet er en laaang utdannelse, der eg enda har mye å lære.

Du er årsaken til at eg har greid å reise meg fort opp igjen etter mye sårhet og motgang i livet..

Og du er årsaken til at eg føler at livet har ennå noe godt i vente for meg, både i kjærligheten, nytt hjem, og ingen økonomiske bekymringer.

Så derfor må eg her få  takke deg SÅ masse, for det eg har fått lære av deg.. No endelig føler eg at eg har fått lov å bli kjent med meg sjøl.

Gleder meg til å sjå deg igjen, og repetere og lære av deg og det du formidler ..

Ha ei nyyydelig helg

Klem fra Iren.


Hej Tone Marie

Tak for en fantastisk weekend. Jeg er glad for at jeg meldte mig til kurset. Og jeg føler jeg har fået en større forståelse for, hvordan det føles når der er «kontakt». Jeg tror faktisk at min force må være lugtesansen, når jeg tænker nærmere over det. Det føler jeg nogle gange derhjemme, så kan jeg lugte røg. Min svigerfar og svigermor røg. Endnu engang tak – det var skønt at møde jer to søde piger – og resten af holdet. Det har inspireret mig meget til at komme videre.
K.h. Pia


Hei Tone Marie,

Jeg vil takke deg for et fantastisk kurs. Var bare så satt ut etter reisen i går at jeg ikke fikk sagt deg. Det du gjør og ER er fra himmelen sendt. Den humoren og lekenheten du viser er bare så riktig. Også den biten som forteller om det å være menneske er så viktig. Har ikke planer om å plassere deg på en piedestal, men må vel for søren lov til å plassere deg på en sky 🙂
Takk…. om du visste hva det betyr.
Han Gabriel jeg møtte i går er en erkeengel. Vi skal tydelig ha mye å gjøre med hverandre fremover. Lørdagen kjente jeg hans fjær. I går så jeg fyren. Av og til tror jeg at jeg er gal, men Tålmodighet, Tillit og Tro …
Gleder meg å lese din bok når den er ferdig. Et mesterverk, spør du meg.

Mvh

Monica


Hei Tone Marie.
 

Takk for et flott og spesielt kurs i Bergen.
Jeg tror at alle reiste hjem med akkurat det de trengte, du er unik.
 Med Vennlig Hilsen   Bente 


Hei Tone,

Vil  samtidig takke for et veldig kjekt kurs som gav meg langt mer enn jeg hadde trodd! Jeg gikk på kurset for å bli kvitt frykten, men ente opp med å se livet i et nytt perspektiv:) Ønsker absolutt å gå flere kurs med deg for det du presenterte var veldig forståelig på et jordnært plan. Kunne faktisk tenkt meg å tatt med meg datteren min på dette kurset (om jeg hadde fått henne med), rett og slett for at hun også kanskje kan se ting i et litt annet perspektiv.
Ha en strålende helg!

Med vennlig hilsen Gunbjørg


 

Hei Tone Marie!

Takk for ett veldig bra og lærerikt kurs nå i helgen, og ikke minst hyggelige deltagere og dyktig kursleder.  Som jeg sa innledningsvis i kurset var det viktig å få en «rød tråd» og noe å henge på de ulike knaggene.

Til ettertanke føler jeg at jeg har fått akkurat det jeg ønsket ut av kurset og ikke minst bekreftelse på at jeg har tidligere fått klare tegn fra den andre siden.

Det var også meget spesiell opplevelse å ha fokus på dette teamaet da min mormor døde lørdag kveld, men det regner jeg med at du hadde fått beskjed om:)

Ellers håper jeg at jeg klarer å utvikle meg videre noe jeg føler er rett for meg og at vi ses igjen.

Nok en en gang tusen takk for det du delte med oss!

Mvh Linn 🙂


Hei Tone Marie!

Jeg ville bare ti tusen takk for en fin weekend og flott kurs!!

Dette er noe jeg vil lese mer om, fordype meg mer i. Nå har jeg ikke akkurat tenkt å bli Medium, tror  nok ikke jeg er så heldig å har ”de” evnene, men få bedre forståelse.

Jeg vil følge med på siden din når du holder kurs i Oslo neste gang, og i Danmark!

Ha det riktig godt til neste gang vi sees!!   

Vennlig hilsen  Joyce Hansen


Hei Tone Marie,

Tusen takk for et grundig og spennende kurs du holdt i Oslo. Det var fint å delta med en så fin gruppe, flott sted og sist men ikke minst, en profesjonell og kunnskapsrik kursholder! (noen kan aldri mer si til meg at de skriver «automatskrift», godt å få ryddet i begreps apparatet!!)

Ellers håper jeg du har fått ladet batteriene etter en krevende kurs helg og sikkert samler krefter til kurs 2. Jeg skulle gjerne vært der, men er nødt til å vente til en bedre timing i forhold til tid og energi for meg, men skal absolutt ta flere kurs hos deg, det gav mersmak!

Varm hilsen fra Joanne

 


 

Hei Tone Marie.

Takk igjen,
for en strålende helg sammen med deg og dei andre deltagerne på helgens kurs.
Utbytte for min del har vært stort.
Mange ting har falt på plass, mange ting har fått nye mening.
Føler også at eg har fått mye mer innsikt i hva de forskjellige tingene i den alternative verden står for, og dette gjør det letter for meg å velge.
Ikke minst, jeg kjenner nå at eg kan begynne å stole på meg sjøl, og ta egne valg i den retning eg skal gå.
Igjen, takk for en fantastisk givende helg.
Gleder meg til å ta fatt videre på min vei, og ser fram til å delta på ett nytt kurs med deg og dine herlige medhjelpere.
Vennlig hilsen  Paul R.

 


Hei Tone Marie!

Jeg ønsker å takke for et begivenhetsrikt kurs. Det var så utrolig godt å se deg igjen,. Det var også kjekt å være sammen med så mange åpne og søkende mennesker. Jeg synte du styrte opplegget godt, for tiden bare forsvant!
Trikset med å lukke Chakra har jeg brukt hver dag og det har jeg merket godt. DET HJELPER!!!
Denne uken har jeg hatt enda mer energi men føler meg litt som en ugle angrepet av flombelysning..ler nå!
Sitter å sturer med vidåpne øyner.
Har tenkt litt på om det går an å ta inn aura uten å se den..

God helg fra Thørbjørn


 

En varm og kjærlig takk til deg og dine medhjelpere for et helt spesielt kurs.  Jeg har aldri vært på noe som likner.  Det er lenge siden jeg har grått slik, og likevel følt at alt likevel er ok.  Det var sterkt og utrolig informerende.  Jeg tenker at når vi som bare er en helg på kurs kan bli så slitne som jeg vet noen ga uttrykk for, pluss meg selv, hvordan må det ikke da være å være medium og ta inn over seg mye mer enn det.

Tipper du må være litt «fillete» etter kurset.

Hilsen Berit


 

Hei Tone Marie:)

Tusen – tusen takk for et forferdelig spennende, opplysende og lærerikt kurs.
(I dag morges fikk jeg en kjærlighetskraft strømmende gjennom hele meg. Fantastisk opplevelse.)
Jeg sitter igjen med like mange spørsmål som før kurset, men andre spørsmål.

Den siste hendelsen var med på å understreke mye av det du ønsket at vi skulle forstå.
Jeg har mine tanker om ånden som kom igjennom og hans liv «der oppe», og jeg forstår at jeg skal la dette ligge inntil videre.
Jeg fikk veldig respekt for ditt arbeide.
Jeg har ikke så mange ord som bergenserne:), men du er strålende og et fantastisk menneske!
Jeg ønsker deg all den lykke du kan få:)
Heidi:)


Hei Tone

Jeg var på kurset ditt i Bergen i mars. Det var et fantastisk kurs som ga meg mye.

Jeg føler det er mye som har falt på plass etter kurset men jeg vet ikke helt hva enda. Jeg vil nok se det etterhvert som tia går 🙂

Du var en kjempe god kursleder som fortalte og viste alt på en veldig forståelig og god måte.

Takk for at jeg fikk ta del i din lære 🙂

Vennlig hilsen Jim-Aage