Sitting – en til en samtale

Sitting

Hva er det og hvordan foregår den

 

En «sitting» foregår vanligvis kun mellom en person og meg, eller en familie, som ønsker å få kontakt med noen av sine.

Det er ikke til en sitting at du tar med deg veninner eller andre.

På en sitting vil møtet mellom de som kommer fra den andre siden og den personen som ønsker å møte noen av sine egne, bli veldig personlig.

Sittingen foregår privat hjemme hos meg. Hvor du møter opp i stille, rolige og harmoniske omgivelser. Eller den kan foregå over Skype, dersom du befinner deg langt unna der jeg bor.

Under en slik sitting er det ikke opp til meg å bestemme hvem som kommer gjennom fra den andre siden, men det vil være noen som har kjent deg eller er i slekt med deg.

Jeg kan aldri love deg noe som helst om hvem som kommer, hva de vil snakke om eller hvordan de vil presentere seg selv. Men når de kommer igjennom er det med fokus på kjærlighet og de gode minnene.

På en sitting vil de som har mistet noen av sine brått og uten å ha fått tatt farvel kanskje få en mulighet til å kunne få føle at de får gjort dette gjennom en slik seanse.

En sitting har en varighet på ca 1-1,5 timer.  Og det blir gjort opptak som blir brent på en cd som du får med deg hjem, eller jeg sender den til deg i posten dersom sittingen foregår over skype.