Clairvoyance aften

Clairvoyance aften

 Clairvoyance aften

eller som det heter en «plattformdemo» også kalt DEMOER

er en demonstrasjon som viser hvordan et medium arbeider og formidler hilsner fra våre avdøde slektninger, venner og kjente.

 

Tone Marie formidler her en hilsen til en i salen

Når jeg arbeider en slik clairvoyance aften, «tuner» jeg meg inn til den åndelige energien så godt som det mulig er for min del.

Åndeverden som vil igjennom kommer ofte til meg dagen før og om formidagen før selve clairvoyance aftnen finner sted.

Som medium vet jeg aldri hvor mange «besøkende» som kommer eller til hvem de kommmer på en slik demonstrasjon.

Dette er opp til de på «den andre siden».

Når «De» kommer igjennom til meg, beskriver jeg de så godt som mulig om hvordan jeg ser de og hvordan jeg føler at de var når de levde.

Jeg bruker alle mine fem sanser.

Slik som følelser som gjør at jeg kan føle hvordan den avdøde var når den levde, hørselen som gjør at jeg kan høre i mitt indre hva det er den ønsker å si til den personen som skal ha hilsningen. Jeg ser åndeverden og kan også derfor beskrive så godt som mulig hvordan den avdøde så ut da den levde.

Noen ganger kommer de også igjennom med lukt som også bekriver noe om hvem de var.

De kan også komme igjennom og gi meg smaken av feks mat som de var gode til å lage og som vekker minner hos den som får hilsningen når jeg beskriver hva jeg kan smake.

Jeg er desverre ikke det mediumet som får navn klingende klart, derfor begir jeg meg ikke ut på noen gjettekonkuranse for å finne ut av navnet på den som kommer igjennom.

Derimot pleier beskrivelsene å være så nøyaktige at du vil gjenkjenne personen ut fra hva jeg beskriver.

Budskapene fra de på den andre siden blir formidlet med kjærlighet, humor og glede, og hvor de av deltakerne som for «besøk» vil gjenkjenne mye av det som de formidler og deres hilsninger gir ofte en glede i personen som varmer godt.

Mange møter opp til en «demo-aften» med skepsis og tvil, men går derfra igjen med undring over hva de har opplevd og med en større forståelse at det er mer mellom himmel og jord enn det vi kanskje tror.

Jeg sier alltid, still opp med et åpent sinn og kjærlighet i ditt hjerte, så kanskje er det nettopp DU som får et overraskende besøk fra noen av dine kjære på en slik kveld.

En slik seanse har som regel en varighet på 1,5 til 2 timer.