Kurs

KURS I MENTALT MEDIUMSKAP

Tone Marie har utviklet flere kurs innenfor mentalt mediumskap.

Grunnleggende Mediumskapskurs også kalt kurs I:

Dette kurset er det jeg har kalt Grunnleggende mediumskapskurs.
Kurset hvor du virkelig får de grunnleggende byggestenene for den åndelige forståelse og filosofi.

Jeg møter så mange mennesker på min vei som mener de har forstått den åndelige og spitituelle forståelse. Ofte iløpet av våres samtaler forstår jeg fort at de har en viss kunnskap men mangler den grunnleggende forståelse. Du kan lære mye av å lese bøker om den åndelige forståelse og du kan lære mye ved å være tilstede på noen foredrag, men det gir deg ikke den fulle og hele forståelsen.

For hva er egentlig SPIRITUALITET og hva er SPIRITISME ? Er det det samme eller er det noen forskjell, vet du hva forskjellen er?

Det er så mange ord som kan virke forvirrende når du ikke er helt sikker på hva det betyr.
Er Clairvoyance og Mediumskap det samme ???
Mange mennesker tror det.
Når du som medium har åndelig kontakt, kan du bruke din clairvoyance evne når du arbeider, men bruker du kun clairvoyance så er det ikke mediumskap, og du har nødvendigvis ingen åndelig kontakt med avdøde.
Dette er blandt annet noe av de avklaringene og dypere forståelsen jeg deler med meg på kurset.

Jeg bruker tid på din intuisjon for den er også viktig å lære seg å kjenne. Den bruker du nemlig også i kontakten med åndeverden. Og i ditt daglige liv kan din intuisjon bli din aller beste venn, når du endelig tørr å stole 100 % på den. Men hvordan vet du når det er den som «snakker» til deg. Du vil på kurset få trene på din intuisjon på flere øvelser, som gjør at du vil bli bedre kjent med følelsen den gir deg, og «stemmen» som snakker til deg. Dette gjør at du senere vil stole mere på den når den kommer i ditt daglige liv.

Dette er kurset som gir deg den store forskjellen på å «virkelig forstå», og du får en hel helg hvor du selv får prøve deg på flere forskjellige øvelser hvor jeg hjelper deg underveis.

Vi går fra øvelser hvor vi lærer å bruke og stole på vår intuisjon til å trene på og å ha åndelig kontakt.
Hver og en av dere skal få prøve dere som medium, under kyndig veiledning av meg. Her er det også flere forskjellige øvelser du skal få trene på.

Jeg kommer til å guide deg igjennom en meditasjon hvor du får møte den åndelige verden.

Og det er mye mere du får trent på og lært på dette kurset.

Jeg mener at våres spirituelle og åndelige utvikling bør læres fra bunnen av, akkurat som da vi begynte på barneskolen før vi gikk videre til ungdomsskolen og videre i vår utdannelse til et yrke.

Dette er også kurset for de som mener de er litt trenet innen åndelig kontakt, du vil alltid lære noe på en ny måte og kanskje manglet du nettopp noe av den grunnforståelsen som er så VIKTIG.

Kursets varighet er fra kl 10 – 19 begge dager
Kaffe / te og snacks er inklusivt i prisen, lunsj må du holde selv.